Amb l’objectiu de promoure la lectura i l’escriptura durant aquest període de confinament, la Llibreria Prole i una servidora organitzem un petit concurs de microrrelats que esperem que us motivi i us entretingui.

Animeu-vos a particiar, que hi ha premi!

Vet aquí les bases:

 1. Concurs obert a qualsevol persona major d’edat
 2. Cada participant podrà presentar un màxim de tres microrrelats
 3. El microrrelat haurà de complir les següents característiques:
  1. Ha d’estar escrit en català o en castellà
  2. Ha de seguir les pautes d’un dels exercicis proposats per l’Anna Marcet en els reptes #20minutsdescriptura (els podeu trobar a Facebook i Instagram)
  3. Ha de tenir un màxim de 200 paraules
 4. El tema dels microrrelats és lliure
 5. Els microrrelats s’hauran d’enviar al correu electrònic de la següent manera:
  1. Assumpte del correu: 20minutsdescriptura
  2. Microrrelat: Un document adjunt amb el microrrelat, signat amb pseudònim. El nom del document serà el TÍTOL DEL MICRORRELAT. En el mateix document s’hi haurà d’especificar quin repte dels #20minutsdescriptura s’ha seguit
  3. Plica: Un document adjunt amb la informació necessària en cas que guanyis. El nom del document serà el TÍTOL DEL MICRORRELAT_PLICA. Al document hi haurà de constar la següent informació:
   1. Pseudònim
   2. Nom i/o cognom amb els que vols que ens referim a tu
   3. Correu electrònic
   4. Xarxes socials (Instagram, Facebook) per què et puguem etiquetar (si no tens compte a alguna de les xarxes, no passa res, no cal que te’n facis un)
 6. PREMIS: El concurs constarà de dos premis, que es podran passar a recollir quan ens deixin sortir de casa i obrir les llibreries:
  1. 1r premi: Un val regal de 30€ a gastar a la Llibreria Prole
  2. 2n premi: Un val regal de 20€ a gastar a la Llibreria Prole
 7. El termini d’admissió de microrrelats serà des del dia 16 d’abril de 2020 a les 22:00 fins el 23 d’abril a les 23:59
 8. Les persones guanyadores es faran públiques als comptes de Facebook i Instagram de l’Anna Marcet i de la Llibreria Prole el dia 30 d’abril de 2020 (l’hora encara no la sabem). A més a més, els guanyadors rebran una notificació per correu electrònic
 9. Les persones guanyadores donaran el seu consentiment per què Anna Marcet i la Llibreria Prole publiquin els relats a les seves xarxes socials (Facebook i Instagram).
 10. A part del consentiment explicat al punt 8, tots els drets dels relats quedaran en mans de les seves autores/autors.
 11. El jurat d’aquest concurs està format per Anna Marcet (escriptora i professora d’escriptura), Ana Navío (llibretera a la Llibreria Prole) i Manu Vidal (editor a Bang Ediciones)
 12. La decisió del jurat serà inapel·lable
A %d blogueros les gusta esto: